HÍREINK

ÉMIN Díjátadó – Felszólalás a Parlamentben

Kanizsai Tóth Csaba a cégcsoport cégvezetőjeként ünnepi köszöntőt mondott az Országházban. Legfőbb üzenete a beszédnek – a magas minőség, versenyképesség fenntartása, elkötelezett szakmai munka és szakmai alázat, szorgalom ami a jövőbeni siker fundamentuma. Fontos, hogy legyünk büszkék az Érték és Minőség Nagydíj védjegyre és a trófeára, mely nem csak a termék eredetét, hanem magas minőséget is kommunikál a fogyasztói társadalom felé.

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a Bandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Idén tizennyolcadik alkalommal ült össze a jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, a Hentes márkát érdemesnek találta a Superbrands 2022 védjegy viselésére és tizenötödik alkalommal, amely a FÁN GROUP Kft-t érdemesnek találta a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére. Büszkék vagyunk a kapott elismerésekre, melyet ezúton köszönünk a FÁN GROUP Kft. Tagjai nevében az értékelő bizottságnak, és minden kedves vásárlónknak a márkahűségéért!

A Magyar Termék Üzleti reggelijén jártunk

A hazai gyártóinkkal való közös együttműködésnek hála egyre több termékünkre kerül fel a MagyarTermék vagy Hazai Termék logó. Az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy milyen fontos, hogy ahazai piacot hazai termékekkel lássuk el. Fontos továbbá, hogy ezzel kapcsolatban tájékoztassuk akedves vásárlóinkat. Szeretnénk, hogyha egyre többen tudatosan figyelnék a termékeken avédjegyeket, és amikor választáshoz érkeznek, akkor inkább a Magyar Termék vagy Hazai Terméklogóval ellátott élelmiszereket helyeznék előtérbe. Ezzel is segítve a magyar gazdaság továbbifejlődését.

FÁN GROUP Különdíjban részesült a Prizma Junior csapat a Közétkeztetési Szakácsversenyen

A KÖZSZÖV ismételten megrendezte Közétkeztetési Szakácsversenyét, melynek Magyarországlegrangosabb élelmiszeripari kiállítása, a SIRHA adott otthont. Az elődöntők után végül 12 csapatjutott be a döntőbe és versenyzett azért, hogy elnyerjék a dobogós helyeket. Gratulálunk acsapatoknak, akik ismételten új színt vittek a közétkeztetésbe és megmutatták, hogy milyen sokrétűis ez a szakma. Igazi csodákat alkottak ezúttal is a tányérokra. Külön szeretnénk gratulálni a PrizmaJunior nevű csapatnak, akik teljesítményüknek hála FÁN GROUP Különdíjban részesülhettek. Azoklevél mellé mind a 4-en egy-egy vacsorautalványt kaptak a méltán híres Gundel étterembe, aholmost kivételesen nem nekik kell főzni, most csak élvezniük kell majd a kiszolgálást. További sok sikertkívánunk minden csapatnak a munkájukhoz. Hisszük, hogy fontos munkát végeznek.

KÖZSZÖV Konferencia – Partneri együttműködés

2022-ben a FÁN GROUP Kft. úgy döntött, hogy tovább növeli a közétkeztetésben elfoglalt szerepét,melynek első állomása, hogy tagjai lettünk a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők OrszágosSzövetségének, röviden a KÖZSZÖV-nek. Bízunk a sikeres együttműködésben. Fontosnak tartjuk, hogyebben a szegmensben is elsők között értesüljünk az új információkról, amelyeket aztántermészetesen megoszthatunk a Partnereinkkel, akik ebből építkezve tudják az új trendek feléfordítani a közétkeztetést.

Érték és Minőség Nagydíj sajtótájékoztató

2022-ben is útjára indul az Érték és Minőség Nagydíj pályázat. Újra megmérettethetik magukat alegjobb termékek és szolgáltatások a piacon és a kiválók közül kiemelkedhetnek a legkiválóbbak. AFÁN GROUP Kft. 2018 óta szoros partneri kapcsolatot ápol az Érték és Minőség Nagydíj KiíróTanácsával. A sikeres pályázati elbírálásnak köszönhetően a Lotti tejfölök és Lotti túrók ma is büszkénviselik az Érték és Minőség védjegyet. Az idei évben a FÁN GROUP Kft. is bemutatkozhatott asajtótájékoztatón, mint meghívott vendég, és mint sikeres védjegyhasználó. Nagyon köszönjükezúton is a lehetőséget Kiss Károlyné Ildikónak, akinek a nevéhez fűződik az Érték és Minőség Nagydíjmegalapítása és sikeres működtetése. Mindent megteszünk a jövőben is, hogy büszkén viselhesséktermékeink a védjegyeket, hiszen kiemelten fontos, hogy minőségi termékekkel lássuk elPartnereinket.

Magyarország egyik legmeghatározóbb, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cégcsoportja. A fogyasztó asztalára kerülő termékeink kivétel nélkül a kedvelt hazai ízeket képviselik. A kínálatunkban széles választékban megtalálhatóak tejtermékek, húskészítmények, valamint gyorsfagyasztott termékek.

Kapcsolat