Kedves Partnerünk!

Köszöntjük a FÁN GROUP Kft. hivatalos weboldalán.  Az alábbiakban bemutatjuk immáron 20 éve prosperáló cégcsoportunkat. A FÁN egy mozaikszó, mely Frissáru Nagykereskedelmet jelent és 13 nagykereskedelmi egység közös együttműködését rejti. A FÁN GROUP Kft. ebben a szegmensben Magyarország egyik meghatározó cégcsoportja, melyet 100 %-ban magyar tulajdonosok hívtak életre.

A frissáru termékek a mindennapi kereskedelemben az egyik legfontosabb helyet vívták ki a fogyasztói kosarakban. Éppen ezért kiemelten fontos szerepet kapnak termékinnovációink annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk elérhető árakon. Tudatosan választjuk ki gyártóinkat, akik ma bizonyítottan a legstabilabb minőségben állítják elő sajátmárkás termékeinket. A cégcsoport stratégiájának prioritása a sajátmárkánk értékesítése. A Hentes névre keresztelt márkacsoport a sertéshús készítményeket tartalmazza, a baromfihús készítmények pedig a FinCsik elnevezésű márkacsoportba tartoznak. A Lotti a tej- és tejtermékek márkacsoportja. A Pingvin pedig a mirelit sajátmárkás termékek összefoglaló neve.


A FÁN GROUP Kft. céljai között az egyik legfontosabb, hogy igényes szolgáltatást nyújtson partnerei részére és ezzel részese legyen a hazai üzletek, valamint a gasztronómiai terület folyamatos fejlődésének.

Ács József - ügyvezető igazgató

#FÁNGROUP INSTAGRAM

Megújult a katalógusunk!🎉🤩 Ebben mindenki megtalálja a kedvencét! 
https://fangroup.hu/termekkatalogus/
Keresd termékeinket a hozzád legközelebb lévő kisboltban vagy vedd fel a kapcsolatot a hozzád legközelebb lévő nagykerünkkel!
https://fangroup.hu/nagykereskedoink/
#Hentes#Fincsik#Lotti#Pingvin
...

Vajon melyik a legjobb?😋Számunkra csak a Lotti teavaj🥰
#Vajminőségmustra
...

A FÁN GROUP Kft., az Alföldi Tej Kft. és a CosHelp Alapítvány 2 db klímaberendezést adományozott a Szent János Kórház Gyermeksebészet és Traumatológiai Osztályának.
Köszönjük Dr. Mona Tamás Osztályvezető Főorvos Úrnak és minden Kollégájának az áldozatos munkát.
A képen:
Kanizsai-Tóth Csaba Cégcsoport Cégvezető (FÁN GROUP Kft.)
www.fangroup.hu
Dobrovoczky István Kereskedelmi-és marketing igazgató,
Tiszolci József Key Account Manager (Alföldi Tej Kft.)
www.alfolditej.hu
Honfi Júlia Ügyvezető (CosHelp Egyesület)
www.coshelp.com
...

A FÁN GROUP Kft. Magyarország egyik legmeghatározóbb, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cégcsoportja.

https://fangroup.hu/nagykereskedoink/
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user fangroupkft does not have permission to use this feed type.

Magyarország egyik legmeghatározóbb, 100 %-ban magyar tulajdonban lévő élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozó cégcsoportja. A fogyasztó asztalára kerülő termékeink kivétel nélkül a kedvelt hazai ízeket képviselik. A kínálatunkban széles választékban megtalálhatóak tejtermékek, húskészítmények, valamint gyorsfagyasztott termékek.

Kapcsolat